oefening baart kunst…

In dit blogbericht komen we terug op onze laatste en nieuwste aanwinst voor onze winkel. Nu hebben we (naast een professionele hittepers en de cameo silhouette) ook een borduurmachine  als werkmateriaal ter beschikking. Eens kijken of deze machine werkelijk kan wat ons beloofd werd!

Stap 1: De draad inrijgen… daar begon het al. Na heel wat proberen (en sukkelen) met de handleiding op de schoot is het ons gelukt om de draad er goed in te rijgen. Nu enkel nog veel oefenen en het gaat als een fluitje van een cent…                                            

Stap2: Een burduur motiefje kiezen… Dit is redelijk makkelijk, via de touchscreen kan je perfect zien wat je wil maken en hoe het er zal uitzien. ( check nr 2 dus)

Stap 3: het borduurraam instellen en installeren. Dit is wellicht één van de belangrijkste stappen voor het borduren. De juiste plek kiezen op je stof waar je het motiefje graag zou willen hebben. Na enkele keren passen en meten is dit eindelijk gelukt. Mijn vingers begonnen al te kriebelen om naar stap 4 te gaan.

Stap4: BORDUREN!!! Yes, Yes, Yes mijn vingers werden als het waren naar de start knop getrokken. Eerst nog even controleren of alles netjes bleef zitten en of alle stapjes correct werden uitgevoerd. En ….START! …..Prachtig om te zien hoe de machine het gekozen patroon perfect op de stof neerzette. Nu weet ik weer precies waarom ik deze borduurmachiene heb aangekocht! (eenvoudig, snel prachtige borduurwerken creëren)

 

Een prachtig slabbetje , kwam onder de boorduurmachiene vandaan.                                              Grote broer Flor was alvast super enthousiast met zijn nieuwe slabje en iedereen zal het geweten hebben!

…..En wat nog het leukst is…

Dit blijft perfect zitten ( ook nog na 100 wasbeurten!) Ik kan jullie garanderen dat dit smaakt naar meer…. (De geborduurde slabjes kan je vanaf vandaag ook terug vinden in onze webshop.)

Benieuwd naar wat er nog meer zal volgen met de borduurmachiene? Blijf ons dan zeker volgen op onze website www.millies.be of op onze facebookpagina: www.facebook.com/Millieswinkel/

creatieve groetjes,

Het Millies-team