custom made

Deze 3de blog is een blog die voor ons iets emotioneler en gevoeliger is….

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, helpt onze webwinkel ons ook met het verwerken van de donkere wolk die er de laatste tijd boven ons hoofd hing. Bij alle spullen die we maken, staan we even stil bij Mil* en alles wat er de laatste tijd in ons leven gebeurd is. Zo hebben we al een heus gamma voor sterrenkindjes( hun familie en vrienden), speelgoed met naam voor de broertjes of zusjes,… Maar sinds kort staan er ook baby spulletjes op onze webwinkel. Niet de makkelijkste keuze wanneer je zelf net afscheid hebt moeten nemen van je kersverse baby.

Het maken van baby spulletjes is voor ons dan ook een grote opgave die we met heel ons hart tot een goed einde willen brengen. Het zijn gevoelige situaties waar we op deze manier door willen. Wanneer we een bestelling door krijgen, gaan we meteen aan de slag. Zo kunnen we garanderen dat we de spulletjes snel naar de koper kunnen opsturen. ( Iedereen krijgt zijn pakketje immers graag op tijd.) En ondertussen komen we weer in contact met babyspulletjes en mensen die net een kindje hebben mogen verwelkomen of dit in de nabije toekomst zullen doen. Dit gebeurt echter allemaal met de nodige afstand. De koper bestelt via internet en wij maken en zenden de pakketjes.

Bij deze “bestelling” is het immers anders en ligt het nog gevoeliger. Dit weekend stak er een geboorte kaartje in de bus… Het eerste kaartje na het overlijden van ons *milleke. Vrienden van ons hebben een dochtertje gekregen.

Het kindje van deze bestelling krijgt een gezicht (en een mama en papa die we goed kennen) in tegenstelling tot de andere eerder anonieme bestellingen die we mochten ontvangen. Deze opdracht komt op deze manier iets dichter bij mijn hart.
Eerst was ik aan het denken om toch maar niets te maken en gewoon een centje in een envelopje te steken en klaar… Maar daar leren we niets uit, het helpt ons niet vooruit…Het is nu dat we sterk in onze schoenen moeten staan. We moeten laten zien dat we ondankts dit geluk en verdriet dat er voor ons bij komt kijken vooruit willen en kunnen. En hoe kan dat beter dan zelf een geschenkje te maken. Ik ben begonnen met het borduren van een slabje en een badcape. Het lettertype is hetzelfde als het geboorte kaartje en de kleur groen is er eentje waarvan ik weet dat ze dit heel graag zien. 

Voor de andere spulletjes die we cadeau wilden doen, wilden we geen standaard rompertje of kaarsenpotje. Maar we wilden iets speciaal voor hen ontworpen.

Het ontwerpje werd aangepast aan hun geboortekaartje. En kijk eens wat er onder de persmachine te voorschijn kwam……

Nu nog inpakken en gaan overhandigen… (Hopelijk zijn ze net zo tevreden al wij)

 

 

 

 

Ps: Wil je ook eens een speciaal ontworpen geschenkje geven? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Dan gaan we samen op zoek naar een gepast ontwerpje….

Creatieve groetjes het Millies-team

In onze volgende blog iets totaal anders….
Tipje van de sluier:…. 14 februari….