Ons Verhaal

Graag wil ik ons even aan jullie voorstellen en jullie een beetje meer vertellen over het verhaal achter het ontstaan van onze Webshop.

 Wij zijn Bart (30) en Carolien (30), de ouders van 2 geweldige kinderen Flor (2) en Mil ( het mooiste sterretje aan de hemel). Op 7 augustus zijn wij voor de 2de keer mama en papa geworden van ons zoontje Mil. Jammer genoeg, zagen de dokters bij de bevalling dat er iets mis was met Mil zijn spiertjes. Na vele onderzoeken viel de harde diagnose. Ons jongste zoontje had een erfelijke spierziekte (met een hele lage levensverwachting) SMA type 0. Een diagnose die ons hele leven op zijn kop heeft gezet. Op zo’n moment heb je 2 keuzes. Of je verzet je tegen de diagnose of je legt je er bij neer en geniet van alles wat je samen nog kan doen. Wij hebben gekozen voor het laatste. We hebben met volle teugen genoten van de korte periode die we samen hebben gehad.

 Toen Mil net overleden was, moesten we iets om handen hebben om zo het verlies een plaatsje te kunnen geven. Creatief bezig zijn is onze uitlaatklep, onze manier om alles een plaatsje te geven.

 Om de rouwkamer van Mil aan te kleden, hebben we zelf een  klein theelichtje ontworpen om naast hem in de rouwkamer te zetten. Een kaarsje gebaseerd op zijn geboorte kaartje. Een lichtje speciaal voor hem. Een klein symbool dat zoveel steun gaf en dat nog steeds doet. Voor we het wisten was ons eerste product voor de webshop geboren…

 Toen we merkten wat dit kaarsje voor ons betekende, wilden we hier graag iets meer mee doen. Want eingelijk zou iedereen zulke waardevolle (en betaalbare) spulletjes moeten kunnen bestellen. En tegelijkertijd is dit voor ons een belangrijke pijler in ons verwerkingsproces.  

De naam Millies en het logo van de uil zijn gebaseerd op Mil en zijn geboorte kaartje.

 Onze winkel en onze producten zijn voor ons dus als een kindje. Alles is uniek en met veel liefde gemaakt.

 Wil je ook graag iets unieks laten maken? Neem dan zeker een kijkje bij hoe te bestellen?