Nieuw speelgoed…

Zaterdag ochtend was het zo ver…

Onze 2de grote investering voor onze webshop is een feit! Vanaf nu zijn wij trotse eigenaars van een Brother Innov-is NV800E. Onze eerste echte borduurmachine. De productomschrijving klinkt alvast veel belovend:

U wilt een stap verder in uw creativiteit?
Met de Innov-is 800E ter aanvulling op uw naaimachine creëert u prachtig borduurwerk; eenvoudig en snel!” EN OF WE DAT WILLEN! Creatief bezig zijn is onze nieuwe uitlaatklep. Eventjes alles loslaten en prachtige artikelen creëren als eerbetoon aan ons Milleke*.

 

Toen we in de winkel kwamen, voelden we ons net een kind in de snoepwinkel ( scheurvlies, wateroplosbaarvlies, ondergaren, borduur garen in alle kleuren van de regenboog,…) We konden haast niet wachten om aan de slag te gaan en iets van onder de machine te voorschijn te halen.

Zijn jullie ook benieuwd naar onze nieuwe aanwinst en prachtige creaties die we te voorschijn zullen toveren? Neem dan alvast morgen weer een kijkje op onze website!

Creatieve groetjes het Millies-team!