Hoe bestellen…

Neem gerust een kijkje in een van onze categorieen en klik op het product naar keuze. De meeste producten hebben verschillende mogelijkheden voor kleur en tekst. De standaardmogelijkheden kan je meteen selecteren op de site.

Verder is er tijdens het bestelproces ook een plekje voor opmerkingen voorzien waarbij je extra gegevens of wensen kan noteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakpapier of extra informatie die je graag had gewild (lettertypes, grootte, kleurencombinaties, …)

Voor we aan je product beginnen, nemen we zelf even contact op om te bevestigen dat we alle gegevens correct hebben en dat je bestelling volledig in orde is. Betalen van de bestelling gaat online of via overschrijving.

Indien je graag een volledig gepersonaliseerd product hebt naar je eigen wensen, is dit ook altijd mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een geboortekaartje op een originele manier verwerken in onze producten. Om zulke bestellingen te plaatsen of om meer informatie te vragen, kan je best via mail (info@millies.be) of via ons contactformulier even vooraf contact opnemen. Dan bekijken we wat we kunnen doen om je het perfecte resultaat te bezorgen. Meestal sturen we dan ook een voorontwerpje voordat we ook effectief aan het werk gaan.