Geboortesetje Jules

Terug van weggeweest en weer volledig opgeladen na de vakantie… 🙂  Tijd om nog even stil te staan bij enkele pareltjes van voor de vakantieperiode. Eén van deze pareltjes is het geboortesetje van Jules. Een modern ontwerpje met metallic look.

Zoals elke keer starten we weer met het maken van het ontwerpje aan de hand van het geboortekaartje. Met onze speciaal ontworpen software proberen we de afbeelding zo goed mogelijk na te maken. En aan de hand van onze garenvoorraad en kleurenkaart gaan we dan op zoek naar de meest passende kleur.

Wanneer we alle puzzelstukjes hebben gevonden, leggen we deze voor aan onze klanten. Eens we hun goedkeuring hebben gekregen, kunnen we starten met het maken van de bestelde producten. Voor het geboortesetje van Jules, is er gekozen voor een stoere grijze slab en een bijhorende handdoek.