Geboortesetje Cas

Met dit blogbericht zetten we weer een nieuw geboortesetje in de kijker en geven we wat meer uitleg over hoe het bestellen juist in zijn werk gaat.

Zoals jullie al hebben gemerkt werken we veel vraag gestuurd. We gaan dan aan de hand van een geboorte kaartje (of digitaal onwerpje) aan de slag om zo iets te creëren dan 100% voldoet aan de wensen van de klant.

We spreken dan vooraf samen af wat ze in gedachten hadden voor het ontwerpje (kleurtjes, hele tekening of enkele details,…). Dan beginnen we aan een proefontwerpje. Als het proefontwerpje klaar is, wordt er terug contact op genomen met de klant om te kijken of alles naar wens is en of er nog verder vragen zijn.

Dan wordt er besproken waar ze de afbeelding graag geborduurd hebben, hoe groot deze moet zijn, op welke artikelen we dit moeten borduren,… Wanneer alle puzzelstukjes in elkaar liggen, gaan we verder met het echte borduurwerk….