Geboorteset Lio

In deze blog, ga ik jullie meer vertellen over het geboorte setje van Lio en hoe deze bestelling in zijn werk is gegaan.

We vinden het heel belangrijk om goed te communiceren met onze klanten om zo een setje uit te werken dat 100% voldoet aan hun verwachtigen. Toen we de mail met het geboorte kaartje kregen toegestuurd met de vraag of we hiermee aan de slag konden, zijn we eerst gestart met het digitaal zetten van de afbeelding en zoeken naar het juiste lettertype. Hierna hebben we een borduurbestand gemaakt van de digitale afbeelding.

Dit bestandje werd dan eerst naar de klant gestuurd om te kijken of er nog enkele aanpassingen moesten gebeuren. (vb: plaatsing van de naam, wel of geen rand rond de figuur,..) Als de figuur goed gekeurd is, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten welke artikelen ze graag in het geboorte setje verwerkt zouden zien en in welke kleurencombinaties. De mogelijkheiden worden via een foto doorgemaild zodat je een goed beeld krijgt van wat er bedoeld wordt.

In dit setje is er gekozen voor 2 verschillende pandabeertjes. Dit heeft te maken met de zichtbaarheid van de trui van de beer op de gekozen artikelen. (Oorspronkelijk heeft de beer een licht roze tshirtje maar dit is echter slecht zichbaar op een artikel met dezelfde kleur.)

De volgende stap in de bestelling is het bespreken van de plaatsing en grootte van naam/ figuur. Wanneer we alle details hebben verzameld, beginnen we aan het echte borduren. De bestelling wordt netjes ingepakt in plastiek zodat er onderweg zeker geen vuil/nat aan kan. Verzendingen boven 50 euro, worden steeds gratis verzonden.