Sporten in stijl…

In dit blogbericht ga ik jullie een beetje meer informatie geven over wat er allemaal mogelijk is op een handdoek. (uiteraard kan dit ook op andere stoffen artikelen) Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, genieten we er van om echt gepersonaliseerde spulletjes te maken. Spulletjes die 100% aan de klant zijn aangepast. Geen standaard figuurtjes zoals je in de meeste webshops terug vindt.

Met onze computer gestuurde borduur en snijmachine, zijn alle figuurtjes mogelijk. De figuurtjes worden handmatig op de computer ingekleurd om zo de gewenste resultaten te verkrijgen. Zo kan je vb: de lievelingskleuren of clubkleuren van de “gelukkige” integreren in het ontwerp.

Onderstaande handdoeken zijn een voorbeeld van wat het eindproduct kan zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de hobby’s van je kleinkinderen zonder problemen op een handdoek laten zetten die ze kunnen meenemen naar de voetbaltraining of dansles. Interesse? Neem gerust een kijkje bij onze andere realisaties en aarzel niet om ons te contacteren.