Troostdekentje

Lieve volgers en sympathisanten,

Hier weer even een emotioneel en gevoelig onderwerp in dit blogbericht. Vaak krijgen we de vraag: “Hoe ga je om met rouwen en verdriet” “Hebben jullie het al een beetje verwerkt of een plaatsje kunnen geven?”

Rouwen doe je niet op 1,2,3. Er gaat een hele tijd overheen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier waar hij of zij zich goed bij voelt. Maar één ding is wel hetzelfde. Eén aspect komt in elk verhaal terug. Iedereen wordt geconfronteerd met verdriet en gemis. Een leeg gevoel dat achter blijft. Het overvalt je op verschillende momenten. Speciaal voor deze momenten hebben we een ‘zacht wolken dekentje’ ontworpen. Een dekentje waar je naar kan terug grijpen wanneer het lege gevoel weer aan je hart komt knagen. Een dekentje speciaal voor je kleine engeltje. Het dekentje wordt voorzien van een prachtig wolkje en een naam die zo veel voor jullie betekent. Wat niet meer visueel is, wordt nu weer een beetje tastbaar. De naam en het wolkje staan bewust bovenaan in een hoekje, zodat je het dicht bij je hart kan houden.