cupido has arrived in our webshop

Vanaf dit weekend zal onze gloednieuwe valentijns collectie op de webshop staan. Onze ganse collectie is gebaseerd op 2 verschillende lijnen.

Eenerzijds heb je de his& hers lijn. Een eigentijds design met kleine speelse accentjes.

De tweede lijn, is de mr. & mrs. lijn. Een iets klassiekere lijn met speelse details.

Natuurlijk kunnen alles productjes ook gepersonaliseerd worden met de (troetel)naam van je geliefde. Ook his&his/ hers& hers en
mr. & mr. /mrs. & mrs. zijn geen enkel problem.

In beide lijnen zijn er 2 verschillende collecties.

De welness collectie staat vooral garant voor samen genieten met welnessproductjes die perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo verkopen we onder andere matching toilettasjes, handdoeken, theelichtjes,… Maar ook matching badjassen zijn mogelijk op aanvraag. Met deze productjes maak je een ochtend samen in de badkamer eens zo speciaal !

 


De romantiek collectie staat vooral voor het samen genieten van de kleine dingen. Vanaf dit weekend zijn er onder andere Fleecedekentjes, kussens, kussensslopen, theelichtjes, wijn en cava glazen,.. te vinden in onze webshop. Kortom alles is aanwezig voor een onvergetelijke valentijn.

 

Benieuwd? Wil je meer weten? Goed nieuws: de komende dagen zullen we elke dag 1 product van onze valentijnscollectie in de spotlights zetten. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website, zo blijf je zeker up to date 😉

Ps: Je eigen ideetjes en ontwerpjes zijn ook steeds welkom 😉