Regenboogzusje…

In oktober mochten wij na heel lang wachten en aftellen eindelijk ons klein lief zusje verwelkomen…

Omdat knutselen en creatief bezig zijn ons in het bloed zit, konden we dit niet zonder enige creatieve projectjes laten voorbijgaan. Omdat we voor “ons zusje” iets speciaal wilde maken zijn we volledig van nul begonnen en hebben we ook het geboortekaartje zelf ontworpen. Met een papa die super handig is met de computer en een mama die veel creatieve ideetjes samen kan vormgeven in ontwerp is dit dus geen probleem. Het zou een eenvoudig kaartje worden waarin een regenboog met felle kleurtjes centraal staat. Ook het tikkeltje glitter mag natuurlijk niet ontbreken.

Toen we het ontwerpje klaar hadden en ook een proefdruk in ons bezit hadden, kon het verdere knutselwerk beginnen. We zijn op zoek gegaan naar de juiste kleuren van folie en garendraad om zo ook de rest van de doopsuiker tot een mooi geheel te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de presentatiestukken mochten deze keer niet aan onze aandacht ontsnappen. Zo voorzagen we een een grote naamstikker op het dienblad en werd een zachte geboorteknuffel voorzien van regenboog en naam.