Geboortesetje Ella

Spoedbestelling…

Toen we gisteren ochtend nog aan de ontbijttafel zaten, kwam er een bestelling binnen met de vraag of deze in de late namiddag nog opgehaald zou kunnen worden. Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, staat klantenservice bij ons hoog op ons lijstje. We leggen onze boterhammetjes en plannen van die dag even opzij en starten aan het ontwerp. Het belooft een drukke dag te worden. Ontwerpjes ontstaan immers niet op 1,2,3. Maar hoewel dit zeker niet gemakklijk is, gaan we de uitdaging aan om alles op tijd geleverd te krijgen.

Om een mooi uniek ontwerp te kunnen maken, moeten we eerst kijken naar tekening zelf. Met potlood, gum en onze laptop gingen we aan het werk. Zodra het ontwerpje klaar is, moeten we natuurlijk ook de juiste kleuren in ons bezit hebben. Deze keer moesten we nog naar de winkel om daar op zoek te gaan naar de perfecte kleurtjes. Voor we het door hadden was de middag al gepasseerd.

Toch kunnen we met trots vertellen dat we deze opdracht op tijd hebben volbracht. Alles nog netjes inpakken en onze klant kan alles tijdig mee op kraambezoek nemen.