Kraampakket bootje

Ooops… Er steekt een geboorte kaartje in de bus. Je hebt geen idee wat te kopen? Of je hebt geen tijd om naar de winkel te gaan?
Je wil graag iets origineels kopen in plaats van een geschenkje van de lijst of een centje op de pamperrekening… Geen probleem! Wij helpen je graag met het uitkiezen van een gepast cadeautje. Met geschenkjes gebaseerd op het geboorte kaartje ben je 100% zeker dat het in de smaak zal vallen en je hoeft er de deur niet voor uit. Je kan het kaartje gewoon digitaal aan ons bezorgen. Dit kan via mail, het contact formulier op de website of via een messengerbericht op onze facebook pagina.

In dit blogbericht stel ik jullie met trots een nieuw ontwerpje naar een geboorte kaartje voor. Het kraampakketje bestaat uit een grote handdoek, een slabje en een potje voor een kaarsje.

De verschillende artikels zijn steeds aan elkaar aangepast zodat ze samen een mooi geheel vormen. De kleuren die we gebruikt hebben, zijn aangepast aan deze van het geboorte kaartje. Zo komen mintgroen, wit en bruin steeds terug in alle ontwerpjes. Het lettertype en de figuurtjes zijn ook gebaseerd op het kaartje.

Wil je ook graag een bestelling plaatsen. Neem dan zeker ook een kijkje bij “hoe bestellen” en “realisaties”.