Eenvoud siert

In dit blog bericht geef ik jullie een beetje meer uitleg over het werken met de hittpers.
Een hele tijd geleden kreeg ik de vraag om een kussen te personaliseren voor op de babykamer.

Deze kamer was geïnspireerd op de doopsuiker die de ouders hadden gekozen voor de geboorte van hun dochter

Het kussen zou ook als decoratie hiervoor moeten dienen. De kleuren wit en goud staan hier centraal. Als centrale figuur was er hier gekozen voor een kroontje. Met enkel een foto van de doopsuiker gingen we aan de slag. En de boodschap hier was eenvoud siert.

Nadat het ontwerpje gemaakt was werd alles netjes uitgesneden met de snijmachine. Met behulp van een proffessionele pers en speciaal hiervoor ontwerpen folie, wordt de tekening als het ware op de stof gelijmd. De lijmlaag op de folie kleeft door de warmte die die pers afgeeft. Zo is het mogelijk om bijna alle soorten stof te voorzien van een tekening die gegarandeerd blijft hangen na het wassen.

Ben je op zoek naar iets persoonlijk om de kinderkamer mee aan te kleden? Of zoek je een tof origineel (geboorte) geschenkje?  Wat dacht je van een leuk kussen voor op bed/ in de zetel? Gegarandeerd een groot succes voor groot en klein.