kleine broer en grote zus…

Hoi allemaal, hier weer een nieuw blogberichtje….

We zijn de laatste weken weer druk bezig geweest met het verwerken van geboortekaartjes ;-). Omdat we iedereen natuurlijk de kans willen geven hun geschenkje af te geven alvorens alles on line te gooien, kan het soms iets langer duren voor je van ons iets hoort. (geen nieuws is goed nieuws in dit geval.

Vorige week heb ik weer gewerkt aan een nieuwe opdracht. Een ontwerpje geïnspireerd op een geboorte kaartje…

Toen ik het kaartje toegestuurd kreeg, wist ik niet echt wat ik ermee moest doen aangezien het kaartje een foto bevatte. (foto’s kunnen nu eenmaal moeilijk omgezet worden in een mooie, duidelijk snij/ borduur bestandjes). Om toch zo dicht mogelijk bij de stijl van het kaartje te blijven, ben ik op zoek gegaan naar een afbeelding die dicht bij deze van het geboorte kaartje ligt.

Ook de kleuren en het letterype van het geboorte kaartje, heb ik in het ontwerpje terug laten komen. Na goedkeuring van het ontwerpje, konden we aan het echte product beginnen….

Ook de fiere grote zus mocht niet vergeten worden…

Voor haar een koninklijk ontwerpje (een mooie handdoek in prinsessenstijl)


Een mintgroen handdoek met grote, roze sierlijke letters. Om de handdoek nog iets meer te laten schitteren, zijn er in de kroon enkele gouden accenten verwerkt. Perfect dus voor een kleine prinses!